Välkommen till Motala Brukshundklubb!

Vår ambition är att Motala Brukshundklubb ska vara en aktiv klubb där alla känner sig välkomna, oavsett ras eller gren. Eftersom klubben drivs helt ideellt behöver vi all hjälp vi kan få, i stort som smått. Varje insats är lika värdefull och ju fler som hjälper till desto roligare blir det.

Varje tisdag har vi allmän träning. Då är alla välkomna upp för att träna och fika med sin hund! Ibland är det ett tema på kvällen men man gör precis det man själv vill och kan.
Ju fler desto roligare!

Kika i kalendern längst ner på sidan så ser Du våra inplanerade aktiviteter.

Välkommen upp till klubben för att träna, träffas och prata hund!

Gilla oss på Facebook så är Du alltid först med det senaste

och glöm inte att gå med i våra trevliga diskussionsgrupp på Facebook

AKTUELLT

UPPSTART AKTIVITETSTRÄFFAR
Imorgon 5/9 drar aktivitetsträffarna igång, vi träffas kl 14:00 på klubben. Anmälan för att delta mejlas till ninna.wikstrom@telia.com
Max 10 deltagare/gång!

Du deltar på och anmäler till de tillfällen som du vill vara med på:
Träff 1: Bruksan
Träff 2: Bondebackapromenad
Träff 3: Bruksan
Träff 4: Knäppavikens naturreservat
Träff 5: Bruksan
Träff 6: Staffanstorp

Det kostar 50kr/tillfälle

Hjärtligt välkommen till aktivitetsträffarna!

ALLMÄNLYDNAD FORTSÄTTNINGSKURS?
Du som gått allmänlydnad grund/nybörjare för SBK instruktör Johanna Jervgren hos oss under 2018/2019 har nu möjlighet att skicka in intresseanmälan till en fortsättningskurs - får vi ihop tillräckligt många intresserade så kör vi!

Skriv gärna om du föredrar dag eller kvällskurs :)

Intresseanmälan skickas till ninavarblane@hotmail.com

VALPAR VALPAR VALPAR
Det råder valpboom i vårt område och nästan dagligen kommer det förfrågningar om valpkurs. Den vi har nu är fullsatt men vi funderar på ifall vi inte skulle kunna hinna med en till i höst - finns det intresse?

Skicka isåfall en intresseanmälan till ninavarblane@hotmail.com så ska vi försöka göra vad vi kan för att dra igång en - ange i din anmälan om du har möjlighet till dag eller kvällskurs.

Är du under 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap genom att klicka på bilden.
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Rabatterbjudande till våra medlemmar!