Välkommen till Motala Brukshundklubb!

Vår ambition är att Motala Brukshundklubb ska vara en aktiv klubb där alla känner sig välkomna, oavsett ras eller gren. Eftersom klubben drivs helt ideellt behöver vi all hjälp vi kan få, i stort som smått. Varje insats är lika värdefull och ju fler som hjälper till desto roligare blir det.

Varje tisdag har vi allmän träning. Då är alla välkomna upp för att träna och fika med sin hund! Ibland är det ett tema på kvällen men man gör precis det man själv vill och kan.
Ju fler desto roligare!

Kika i kalendern längst ner på sidan så ser Du våra inplanerade aktiviteter.

Välkommen upp till klubben för att träna, träffas och prata hund!

Gilla oss på Facebook så är Du alltid först med det senaste

och glöm inte att gå med i våra trevliga diskussionsgrupp på Facebook

AKTUELLT

KM i Specialsök klass 1
2022-01-06

Mer info, klicka här

Fortsättningskurs i Specialsök Röd Kong

Nu kan Ni som gått grund/nybörjarkurs i specialsök röd kong anmäla Er till fortsättningskurs med Barbro!

In på kurssidan och läs mer

HÖSTENS KURSER
Nu har vi fått ihop en rad med kurser till hösten - in och kika på vårt utbud och glöm inte att anmäla Er innan platserna tar slut

Är du under 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap genom att klicka på bilden.
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Rabatterbjudande till våra medlemmar!