Välkommen till Motala Brukshundklubb!

Vår ambition är att Motala Brukshundklubb ska vara en aktiv klubb där alla känner sig välkomna, oavsett ras eller gren. Eftersom klubben drivs helt ideellt behöver vi all hjälp vi kan få, i stort som smått. Varje insats är lika värdefull och ju fler som hjälper till desto roligare blir det.

Varje tisdag har vi allmän träning. Då är alla välkomna upp för att träna och fika med sin hund! Ibland är det ett tema på kvällen men man gör precis det man själv vill och kan.
Ju fler desto roligare!

Kika i kalendern längst ner på sidan så ser Du våra inplanerade aktiviteter.

Välkommen upp till klubben för att träna, träffas och prata hund!

Gilla oss på Facebook så är Du alltid först med det senaste

och glöm inte att gå med i våra trevliga diskussionsgrupp på Facebook

AKTUELLT

Specialsök röd kong - modul 1
Första delkursen i specialsök, passar nybörjare.
Specialsök är ett samlingsbegrepp för hundens arbete att söka efter och markera olika dofter. Det kan vara allt ifrån narkotika och sprängmedel till vägglöss, kantarell eller något annat. Under den här kursen kommer vi att träna med röd kong, som är etiketten för SBK´s nya tävlingsform Specialsök

Nu finns det kurs att anmäla sig till! In på Kurssidan och anmäl Dig!

Valpkurs
Det finns chans till ytterligare en valpkurs i vår!
Vi startar 22/4

In på kurssidan och anmäl

FULLSATT
(men vi tar emot reserver och planerar för ytterligare en kurs i höst)
Grundkurs i jaktapportering
Att träna jaktapportering med sin fågelhund är något av det roligaste som finns! Det här är en kurs för dig som vill lära dig grundfärdigheterna i apporteringsarbetet och jaktlydnaden för retriever och spaniel. Även stående fågelhundar eller andra raser med intresse för apportering är välkomna.

Nu kan vi erbjuda grundkurs i jaktapportering - in på kurssidan och läs mer samt anmäl Dig!

Balansbollskurs
Vi startar två balansbollskurser i april, förebyggande och rolig friskvårdsträning för hund!

In på kurssidan och anmäl Dig, max 3 deltagare per kurs.

ÅRSMÖTET FRAMFLYTTAT
Styrelsen har tagit beslutet att flytta fram årsmötet till maj istället för i februari som tidigare annonserat. Detta pga rådande coronapandemi.

Mer info kommer!

Vårens kurser 2021
Nu finns det en hel del kurser att anmäla sig till - in och kika på kurssidan och anmäl Dig innan platserna tar slut

Kurser 2021

Vi följer riktlinjerna kring covid-19 och dessa kan ändras innan det är dags för kursstart - vi ber därför om förståelse för ev justeringar som vi kan behöva genomföra.

Är du under 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap genom att klicka på bilden.
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Rabatterbjudande till våra medlemmar!