Klart du ska bli medlem hos oss!

Som medlem i Motala Brukshundklubb har du fri tillgång till våra träningsplaner, klubbstuga, möjlighet att delta i olika kurser, aktiviteter och arrangemang. Du får dessutom vår egna medlemstidning Gläfset hem i brevlådan två gånger per år.

Avgifter 2017

Helbetalande               470kr/år

Familjemedlem           125kr/år

Delbetalande*               150kr/år

*Om du är fullbetalande medlem i rasklubb eller annan klubb bunden till SBK.

Medlemsavgiften sätts in på Motala BK's plusgirokonto 8 23 53-4.
Kassören behöver dessutom dina uppgifter för att registrera ditt medlemsskap, allra enklast är det att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.

Om du väljer att lösa familjemedlemsskap så ska dessutom namn på den i familjen som är helbetalande anges.
Om du är delbetalande ska den klubb där du är helbetalande anges.
Ev. frågor kan ställas till kassören.

Dina medlemsförmåner i Svenska Brukshundklubben

Hundaktiviteter

• Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden

• Du får vår medlemstidning Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.

Försäkring för personolycksfall ingår

• Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Rabatt på hundförsäkring

Förmånliga sakförsäkringar

• Du får möjlighet till prisvärda sakförsäkringar - anpassade för dig som hundägare - genom Watercircles miljösmarta försäkringar.

Information och erbjudanden från Royal Canin

• Genom vårt samarbete med Royal Canin får du som medlem löpande erbjudanden gällande hundfoder och näringslära.

Stipendier & utmärkelser

• Som medlem har du också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.
  • Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.

Ja jag vill bli medlem i Motala BK!

Är Du under 25år och gillar hundar?

Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap genom att klicka på bilden nedanför.
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.