Nosework

Doftprov Eukalyptus 2018-10-21

Domare: Joanna Lidberg

Maxantal: 25st

Anmälan: sker via formuläret här bredvid från och med 11 september och anmälan stänger när tävlingen är full eller senast 7 oktober.
INGA anmälningar tas emot innan detta datum/klockslag och platserna tilldelas i turordning som anmälan kommit in.

Anmälningsavgift: 250kr/ekipage
Din anmälan är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betald. Vänta med att betala anmälningsavgiften förrän Du fått bekräftelse på din plats (du får betalningsuppgifter i bekräftelsemejlet).

Förare: Ska vara medlem i SNWK eller annan SKK ansluten klubb

Hund: ska ha uppnåt en ålder av 10mån senast dagen före doftprovstillfället

Löptikar: startar sist, får ej rastas på området – blir hänvisade till ett eget rastområde.
Ska använda tikskydd på tävlingsplatsen.

Medtag på tävlingsdagen: vaccinationsintyg,  registreringsbevis/tävlingslicensnummer, medlemsbevis

Avbokning/Återbetalning:
Om du får förhinder och inte kan komma tävlingsdagen, meddela oss så snart du kan.
Vill du få din anmälningsavgift tillbaka behöver vi veterinärintyg om det gäller hunden och läkarintyg om det gäller dig.
PS: Om du meddelar oss i god tid så att vi hinner ta in en reserv så får du också pengarna tillbaka. Om du har en tik som börjar löpa efter anmälan så får du din anmälningsavgift återbetald (förutsatt att du meddelat oss innan tävlingsdagen så att vi hinner kalla in reserv).

Genom att Du anmäler dig till denna tävling så förväntar vi oss att Du har läst och godkänt reglerna kring/för tävling i Nosework -  du hittar regelverket här

Anmälningsformulär Doftprov Eukalyptus 2018-10-21