klubbmästerskap 2017

En kombination av moment från de lättaste klasserna i rallylydnad, agility, lydnad samt bruks

Tisdagen den 29 augusti kl 18:00

Domare Lydnad och Bruks: Lena Martens
Domare Agility: Gunilla Karlsson
Domare Rallylydnad: Ewa Berling Petersson

Bedömningen sker efter officiella regler
För att delta i tävlingen ska du vara medlem i SBK och för att tävla om att bli klubbmästare ska Du vara medlem i Motala BK (huvudmedlemsskap).
Pris 100kr per ekipage

Information om grenarna:
Rallylydnad
- Skyltnummer som ingår i Rallylydnaden är 104, 107, 110, 111, 120, 121, 124, 127, 129, samt 130 och banskiss kommer snart!

Agility
- I agilitybanan ingår följande hinder: Hopphinder, Längdhopp, Slalom, Tunnlar, Plattunneln samt Däcket

Lydnad
- sättande under gång
- apportering
- hopp över hinder

Bruks
- budföring
- linförighet
- inkallning

Varje gren är värd max 60poäng och det är den som samlat ihop högst totalpoäng när kvällen är slut som blir vår klubbmästare.

Träningstillfällen inför KM
Kom upp till klubben och få hjälp med att träna på respektive moment inför KM’et (man kan naturligtvis träna själv på alla moment varje tisdag om man vill eller hemma).

• 22 augusti kl 18:00. Instruktörer finns på plats!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!